Inkoper

Solliciteer nu

Inkoper

Bij van Duinkerken zijn we op zoek naar een enthousiaste inkoper. Heb jij oog voor kwaliteit en kosten en sterke onderhandelingsvaardigheden?
Lijkt jou het leuk om in de wereld van outdoor artikelen te werken?
Ontdek of deze vacature bij jou past!

Full-time

Hoe jouw werkdag eruit kan zien:

08:30-08:45: Weekend is achter de rug. Je komt op kantoor en moet even opstarten met een heerlijke cappucino. Je praat even bij met je collega's en start je computer op!

08:45-10:00:Tijd om leveranciers te bellen. Er moet een voorraad nieuwe ski's worden ingekocht, je zet je onderhandelingstechnieken in om de beste aanbieding binnen te halen!

10:00-10:15: Tijd om even de benen te strekken. Je pakt nog een bakje koffie en kijkt hoe de recent ingekochte merken het doen in de winkel.

10:15:12:30: Tijd om het voorraadniveau te checken. Zijn alle artikelen nog op voorraad? Wat moet er worden bijbesteld?

12:30-13:00: Lunchpauze!!

13:00-14:00: Samen met je marketing collega's zit je rondom de tafel van het uitdenken van nieuwe promoties. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat er straks voldoende artikelen op voorraad zijn!

14:00-16:00: Je onderzoekt de markt en dubbelcheckt of alle producten kwa prijs nog competitief genoeg zijn t.o.v. concurrentie.

16:00-17:00: Je werkt de laatste mailtjes weg, hobbelt nog eens op en neer voor een goede bak koffie en sluit je computer af!

Dit krijg je van ons

• Een goed salaris 💰 We doen je een voorstel op maat nadat we met jou gesproken hebben en weten wat je aan kennis en ervaring meebrengt.

• Een leuk en hecht team om in te werken 🤝‍🧑

• Doorgroei en ontwikkelmogelijkheden 🧐

• 24 vakantiedagen 🏖 🏕

• 20% korting op aankopen in onze winkel 💰

Van Duinkerken - Meer dan 7000m2 beleving:

Dit vragen wij van jou

• Een afgeronde mbo/hbo opleiding richting inkoop.
  • Goede onderhandelingsvaardigheden
  • Leergierigheid / ervoor openstaan om nieuwe dingen te leren!

Word jij mijn nieuwe collega? Bel Arien op 06 21858876 of mail naar vacature@vanduinkerken.com