Serviceadviseur caravans

Solliciteer nu

Serviceadviseur caravans

Hou je van klantcontact en vind je het leuk om te adviseren? Maar dan wel in een technische omgeving en in een bedrijf dat klanten blij maakt? Perfect! Dan zoeken wij jou als schakel tussen onze werkplaats en de caravaneigenaren die bij ons komen voor onderhoud en reparaties.

Full-time - 38 uur

Hoe jouw werkdag eruit kan zien:

08:30-09:00 Jij ontvangt klanten die hun caravan komen brengen. Je bespreekt hun wensen en de onderhouds- of reparatiewerkzaamheden die we voor ze gaan uitvoeren.

09:00-10:00: Je zet de binnengekomen caravans in de planning en voorziet de monteurs in de werkplaats van de juiste instructies. Ook bestel je benodigde onderdelen.

10:00-10:15: Een beschadiging in de band, versleten wiellagers; als de caravan op de brug staat zien we regelmatig dingen aandachtspunten die nog niet bekend waren. Jij belt de klant om door te spreken wat er nodig is en welk prijskaartje daaraan hangt. 

10:15:12:30: Is de monteur klaar? Dan doe jij een laatste check. Je kijkt of het werk is uitgevoerd zoals afgesproken met de klant en levert daarna de werkkaart af bij de werkplaatsreceptie, zodat de factuur opgesteld kan worden.
 
12:30-13:00: Lunchpauze!!

13:00-14:00: Jij bent ook het aanspreekpunt voor klanten die hun caravan weer komen ophalen. Je maakt een praatje, loopt samen de werkzaamheden door en helpt om de caravan aan te koppelen.

14:00-16:00: Tijd voor je maandelijkse training: klantgerichte communicatie. Samen met je coach bespreek je enkele gesprekken die afgelopen week voorvielen en hoe jij je communicatie kan verbeteren.

16:00-17:00: Je werkt de laatste mailtjes weg, hobbelt nog eens op en neer voor een goede bak koffie en sluit je computer af! 

Dit krijg je van ons

 • Een goed salaris 💰 We doen je een voorstel op maat nadat we met jou gesproken hebben en weten wat je aan kennis en ervaring meebrengt.
 • Een leuk en hecht team om in te werken. De jongste is 31 jaar en de oudste 76 jaar. 🤝‍🧑 De sfeer is informeel en iedereen staat klaar om jou te helpen.
 • Doorgroei en ontwikkelmogelijkheden 🧐
 • 24 vakantiedagen per jaar 🏖 🏕
 • 20% korting op aankopen in onze winkel 💰


Wie zoeken we?

 • Deze rol is je op het lijf geschreven als je makkelijk communiceert met verschillende mensen. Van jonge vader tot ouder echtpaar: jij voelt aan welke toon gepast is.
 • Overzicht houden en prioriteiten stellen gaat jou goed af. Verder is het handig als je beschikt over technisch inzicht. Anders leren we je on the job alles wat je moet weten over deze vakantievoertuigen. 

Van Duinkerken - Meer dan 7000m2 beleving:

Waarom wil jij dit werk?

 • Als service-adviseur is je werk lekker afwisselend. Ook heb je veel vrijheid in je werk. Je stelt zelf je prioriteiten en deelt je eigen dag in.
 • Caravans en campers zitten tegenwoordig vol techniek en slimme snufjes. Er valt dus ook echt wat te adviseren!
 • Je hebt leuke gesprekken met klanten. Het gaat niet alleen over techniek, maar ook bijvoorbeeld over hun volgende vakantie. Lekker ontspannen!
 • Trek je de deur van de werkplaats achter je dicht? Dan ben je ook echt vrij. Ook hoef je niet in het weekend te werken.
 • Heb je het naar je zin, maar wil je jezelf verder ontwikkelen? Mooi! Dan stomen we je klaar voor een rol als schadespecialist of werkplaatschef!

Zo wordt deze baan van jou

 • Bel of app met Ariën Appeldoorn. Dat kan via 06 21858876
 • Stuur een mail naar vacature@vanduinkerken.com. Je krijgt binnen 2 tot 3 werkdagen een reactie.
 • Zien we jou dit werk doen? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Daarin kijken we of het klikt en kan jij al je vragen stellen.
 • Zijn wij enthousiast? Dan krijg je binnen 2 tot 3 werkdagen een voorstel op de mail. Ook nodigen we je uit voor het tweede gesprek waarin we alle verdere praktische zaken regelen. 

Hier kom je terecht

Van barbecues, wandelschoenen, ski’s en zwemkleding tot sportoutfits, tenten en caravans; in onze megastore in Nijkerk (aan de A28, dus goed bereikbaar!) vinden klanten alles voor hun vrije tijd of vakantie. Onder hetzelfde dak vind je één van de modernste caravanwerkplaatsen van Nederland. Dat wordt jouw werkomgeving!