Technisch medewerker caravans

Solliciteer nu

Technisch medewerker caravans

Hé jij daar met je twee rechterhanden en een gezonde dosis technisch talent! Wil jij een keer wat anders doen dan de zoveelste verbouwing? Kom dan bij ons sleutelen aan caravans en campers. Elke dag uitdagend, elke dag vakantiegevoel!

Full-time

Hoe jouw werkdag eruit kan zien:

07:45-08:45: Samen met de chef werkplaats en je collega's neem je de planning door en start je met een bak koffie! Vandaag staan er weer een aantal uitdagende klussen op het programma!

08:45-10:00: Tijd om een aantal airco's en televisies in te bouwen!

10:00-10:15: De volgende lading caravans komt binnen. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat er in één van de caravans een extra serviceluik komt en even later ben je een mover aan het monteren en gebruik je een zaag om een extra serviceluik in één van de caravans te maken.

10:15:12:30: Tijd om enkele schades te herstellen. O.a. een meubelplaat en elektrische installatie moeten vervangen worden.

12:30-13:00: Lunchpauze!!

13:00-14:00: Tijd om je collega monteurs te helpen die onder de caravan werken. Onderstellen controleren, remmen schoonmaken en een nieuw oploopdempertje plaatsen.

14:00-16:00: Je maakt nog even wat laatste klussen af en zet de caravans klaar zodat deze kunnen worden opgehaald!
De werkplaats is in het weekend gesloten, maar klanten kunnen wel hun caravan afhalen. Je bent bijna altijd vrij, dit verdelen we in goed overleg!

16:00-17:00: Je maakt nog een babbeltje met de chef werkplaats, besprak wat goed ging en wat beter kan en rond af nadat je samen de planning voor de volgende dag hebt doorgenomen. De dag zit erop!
Elke dag is anders! Elke caravanbezitter heeft andere wensen!

Dit krijg je van ons

• Een goed salaris 💰 We doen je een voorstel op maat nadat we met jou gesproken hebben en weten wat je aan kennis en ervaring meebrengt.
  • Een leuk en hecht team om in te werken. De jongste is 31 jaar en de oudste 76 jaar. 🤝‍🧑
  • Doorgroei en ontwikkelmogelijkheden 🧐
  • 24 vakantiedagen 🏖 🏕
  • 20% korting op aankopen in onze winkel 💰

Van Duinkerken - Meer dan 7000m2 beleving:

Dit vragen wij van jou

• Iemand met twee rechterhanden. Verstand van elektra (12 en 220V) en gasaansluiting is ook fijn, want daar heb je regelmatig mee te maken.
  • Technische kennis zien we als een must, maar overtuig ons gerust als jij denkt dat je die kennis snel kunt opdoen.
  • Leergierigheid / ervoor openstaan om nieuwe dingen te leren! We kunnen je op de werkvloer veel leren!

Word jij mijn nieuwe collega? Bel Arien op 06 21858876 of mail naar vacature@vanduinkerken.com